Contact

Enthousiast geworden?

Ben je na het zien van onze website enthousiast geworden? Wij nodigen je graag uit om een keertje langs te komen en gezellig een opkomst mee te draaien!

Je bent altijd welkom, maar voor de zekerheid is het handig om eerst een email te sturen aan de desbetreffende speltak. Zo kunnen we rekening houden met je komst en sta je niet voor een dichte deur in het geval van een speciale opkomst. Op de speltak pagina kun je ook de opkomsttijden zien van de speltak die bij jou past. Trek niet je nieuwste kleding aan, want er is altijd een kans dat deze in het bos vies worden.

Na een aantal keer vrijblijvend meegekeken te hebben (maximaal 3 keer), kan er worden gekozen om lid te worden van de groep. De leiding van de speltak waar jij graag bij wilt, zorgt dat dit wordt geregeld met jouw ouders.

Contributie

De jaarcontributie voor jeugdleden bedraagt €190,- per kalender jaar (in 2024). Indien iemand lid wordt in de loop van het jaar, zal er een aangepaste contributie worden gerekend. De kampen vallen buiten de contributie. De kosten hiervan verschillen jaarlijks en per speltak. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met de desbetreffende speltakleiding.

We hopen je gauw te zien bij een opkomst!

Contact met de speltakken

Welpenleiding Raksha (Romi) welpen@graafbernadotte.nl
Scoutsleiding Amy scouts@graafbernadotte.nl
Explorerbegeleiding Anna explorers@graafbernadotte.nl
Roverscouts Jelle roverscouts@graafbernadotte.nl
Stam Robin stam@graafbernadotte.nl

Contact met het bestuur

Groepsvoorzitter Laurens Oort groepsvoorzitter@graafbernadotte.nl
Penningmeester Raymond Smit penningmeester@graafbernadotte.nl
Secretaris Reinier Stienstra secretaris@graafbernadotte.nl

Voor overige vragen kunt u mailen naar info@graafbernadotte.nl. Wij zijn er helaas niet toe in staat ons clubhuis te verhuren.

Heeft u een vraag die u liever telefonisch stelt, stuur een email en wij zorgen ervoor dat u door de juiste persoon terug gebeld wordt.

Bezoekadres
Glipper Dreef 199 E,
2104 WG Heemstede

Postadres 
Burgemeester van Niekerklaan 58
2182 GD Hillegom