Begeleiding

De explorers hebben geen leiding meer, maar begeleiding. Wij maken geen programma meer voor de jeugdleden, maar ondersteunen de explorers tijdens de opkomsten en kampen. Wij zijn met zijn drieën en zullen ons op deze pagina even voorstellen.

Ik ben Martijn en sinds September 2016 ben ik op de vrijdagavond bij de Explorers te vinden als begeleiding. Ik heb de Master Applied Physics (TuDelft) gehaald, en werk nu bij KPN als Software Engineer. Het verbaast dan ook niemand dat ik in mijn vrije tijd graag achter de computer zit, maar je kan mij ook vinden op de Mid-Winter Survival. Ik heb een echte passie voor (scouting)technieken, en het overdragen hiervan in het bijzonder. Daarom ben ik heel blij met Explorers die het allemaal wel beter weten, dan valt er wat te leren!
Hoi! Ik ben Anna. Sinds 2003 ben ik al lid van de groep. Na mijn tijd als jeugdlid ben ik bij de welpen leiding geworden. Nu ben ik doorgestroomd naar de explorers. Het is super gaaf om te zien hoe creatief, slim en zelfvoorzienend ze zijn. En waar dan soms begeleiding nodig is staan Martijn en ik voor ze klaar. Het leukste is om goede gesprekken met ze te voeren en natuurlijk lol te maken.