Leiding

Elke zaterdagmiddag staat er een vast team aan jonge enthousiastelingen klaar met een gaaf programma voor de scouts. Het leidingteam is vier man/vrouw sterk en stelt zichzelf hieronder voor.

Hoi! Ik ben Joost. Ik ben sinds april 2015 leiding bij onze super gezellige scoutinggroep. De eerste jaren hiervan was ik welpenleiding, en ik ben sinds 2019 leiding van de scouts. Inmiddels heb ik een hbo-studie afgerond in ruimtelijke ordening en planologie. Momenteel ben ik echter verkooptrainer en verkoper van de grootste outdoor winkelketen van Nederland. Ik zit sinds mijn 7e op scouting en bovendien hebben mijn ouders ook altijd op scouting gezeten. Scouting en outdoor zit bij mij dan ook echt in het bloed. Het meest blij maak je mij dan ook met een echte scouting opkomst vol met knopen, hikes lopen en andere creatieve scouting activiteiten.
De grote glimlach van Jorian
Hee! Ik ben Jorian. Ik studeer Biologie en ben sinds 2015 scoutsleiding. In mijn vrije tijd probeer ik gitaar te spelen, maak ik slechte grappen en ben ik natuurlijk bezig met scouting. Ik ben zelf bij de scouts terechtgekomen toen ik 12 was, en heb het sindsdien elke zaterdag gezellig gehad. Daarom vind ik het ook zo leuk om nu zelf daaraan mee te helpen. Het leukste aan de groep heb ik altijd de ontspannen sfeer en het programma gevonden.
Hoi hoi! Ik ben Amy, ik ben sinds 2019 scoutsleiding bij de Graaf Bernadotte. Wat ik verder leuk vind komt binnenkort hier te staan.
Hoi! Ik ben Jarno. Ik ben sinds 2020 scoutsleiding bij de Graaf Bernadotte. Wat ik verder leuk vind komt binnenkort hier te staan.