Leiding

Elke zaterdagmiddag staat er een vast team aan jonge enthousiastelingen klaar met een gaaf programma voor de scouts. Het leidingteam is vijf man/vrouw sterk en stelt zichzelf hieronder voor.

Hoi hoi! Ik ben Amy, teamleider bij de scouts van de Graaf Bernadotte. Ik ben sinds 2019 leiding bij de scouts en ben in mijn scouting tijd al bij meerdere groepen lid geweest. Ik hou er naast scouting ook van om veel buiten te zijn, lekker te wandelen en gezellig een spelletje te doen. Je kan mij ook vaak in het buitenland tegen komen, want reizen is een van mijn favoriete bezigheden. Zo ben ik met scouting al in Japan, de Verenigde Staten en Zuid-Korea geweest!
Hoi, ik ben Martijn Valk en ik ben sinds 2022 scoutsleiding bij de GB. Ik ben al ruim 15 jaar lid van deze leuke groep. Ik ben begonnen als welp bij nesten blauw en zwart en doorgegaan als scout in de uilen- en houtduivenpatrouilles. Mijn leukste herinnering op scouting is Haarlem Jamborette 2015, waar ik heen was als deelnemer. Ik kan de GB beschrijven als een gezellige, hechte en sociale groep. Mijn favoriete jaarlijkse evenementen zijn Hemelvaartkamp en de iScout.
Hoii! Ik ben Floor en ik huppel al rond bij de Graaf Bernadotte sinds ik 7 ben. Ik kom uit een echte scouting familie. Sinds 2023 ben ik leiding bij de scouts. In mijn scoutsjaren heb ik altijd veel lol gehad. Mijn leukste herinnering van die tijd was de Haarlem Jamborette en jubileum kamp! Ik heb me daar enorm vermaakt. Ik hoop dan ook dezelfde ervaringen mee te geven aan de scouts. Naast scouting houd ik me bezig met fotografie en vind ik het leuk om creatief bezig te zijn.
Hallootjes! Ik ben Lotte en sinds 2024 trotse scoutsleiding bij de Graaf Bernotte. Ik ben mijn scoutingavontuur – echt waar- begonnen bij de waterscouts, maar heb al snel de goede keuze gemaakt om weer aan land te komen ;). Ik hou er heel van om buiten bezig te zijn: voor pionieren, hiken en andere dwaze plannen ben ik altijd te strikken. Ook voor expressieve activiteiten of een goed gesprek ben je bij mij aan het juiste adres. Oh enne: wist je dat de vlecht mijn favoriete knoop is? Toen ik zelf nog scout was heb ik een vlechtje in m’n haar gemaakt en die heb ik nog steeds!
Hoi! Ik ben Koen. Ik ben sinds 2024 scoutsleiding bij de Graaf Bernadotte. Wat ik verder leuk vind komt binnenkort hier te staan.