Leiding

In de jungle van Rudyard Kipling waar de welpen elke zaterdag spelen, leven verschillende dieren. Allemaal hebben zij verschillende eigenschappen en een eigen verhaal. Bij de Graaf Bernadotte zijn zeven van deze dieren leiding van de welpen. Kijk maar eens naar de plaatjes hieronder. Daar kun je meteen lezen wat Rikki, Jacala, Baloe, Raksha, Marala, Chilll en Ikki te vertellen hebben over zichzelf!

Hoi, ik ben Rikki-tikki-tavi maar je mag mij ook Rikki noemen. Dagelijks ren ik supersnel door de jungle, om zo veel mogelijk mee te krijgen van wat er allemaal gebeurt. Als er ergens geholpen moet worden ben ik er als eerste bij. Ik houd er van om spelletjes te bedenken, maar stiekem vind ik het nog leuker om ze samen met de welpen te spelen.
Hoi, ik ben Jacala, maar je mag mij ook wel Jacque noemen. Dagelijks zwem ik met al mijn krokodillen vriendjes rondjes in de jungle. Na het zwemmen bedenk ik (en speel ik) ook nog veel spelletjes. Want ik hou van bijna alle spelletjes vooral als je er smerig van wordt. En als er ergens geholpen moet worden ben ik er zo snel mogelijk bij.
Hoi, ik heb Baloe, ik ben sinds kort welpenleiding. Ik heb ontzettend veel zin in de opkomsten! Binnenkort vertel ik nog meer.
Hoi! Ik ben Raksha, ik ben de moederwolf van de horde. Ik zorg elke dag voor mijn horde en probeer altijd te zorgen dat iedereen zich veilig voelt in de groep, wat ik heel belangrijk vind. Ik probeer ook altijd te zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft. Dit doe ik door soms leuke praatjes te houden met de welpen en wat grapjes met ze uit te halen. Ik vind het altijd heel leuk om te horen wat de welpen leuk vinden om te doen buiten de opkomsten! Daarnaast vind ik het heel leuk om originele spelletjes en opkomsten te organiseren om elke zaterdag weer iets leuks te doen met de welpen.
hoi, ik ben marala de flamingo. Mij kan je vinden in de pool. Daar sta ik samen met mijn flamingo vriendjes. ik vind het leuk om lekker creatief bezig te zijn. En om samen met de welpen en jungle dieren spelletjes te spelen. Bij mij kan je altijd terecht voor hulp, ik vind eerlijkheid belangrijk.
Hee ik ben Chilll, mijn naam is niet met twee maar drie ellen. Het is vrij apart maar dit komt omdat ik de derde generatie ben van de Chill’s. Chilll is een grote vogel die goed op kan letten wat er allemaal gebeurd is. Zo heb ik ook in het jungle book verhaal Mowgli gered, dit betekend dat ik erg beschermd kan overkomen. Ook ben ik erg gezellig en hou wel van een beetje lol.
Hoi, ik ben ikki het stekelvarken. Ik ben op de hoogte van al het nieuws in de jungle,omdat ik iedereen ken. Waardoor ik de welpen veel kan leren en zij mij alles kunnen vragen. En om niet te vergeten ik ben gek op stenen. Ik verzamel ze in alle soorten en maten, uit elk uit hoekje in de jungle. Dus kom je ooit een mooie steen tegen? Bewaar deze steen dan voor mij 😉